Au mai ramas doar cateva zile pana cand Shakira isi va intalni fanii din Romania. Dupa prestatia din Germania, cantareata va zbura direct spre Timisoara, unde va concerta in data de 17 iulie, pe stadionul "Dan Paltinisanu". Organizat de Emag!c Entertainment si prezentat de Vodafone, show-ul se anunta unul electrizant. Daca cei de la Depeche Mode au preferat o prezentare "dark", misterioasa, in ton cu muzica lor, concertul Shakirei va surprinde printr-o explozie de lumina, sunet si efecte vizuale.
Diva va urca pe scena cu trei chitari (doua electrice cu cristale Swarovski si una rece) si va schimba cinci costume. Dupa piesa "La Tortura" va imbraca o rochie rosie, cu "aripi" uriase, dar nu va renunta nici la costumul sexy pentru fanii care abia asteapta sa-i vada live miscarile provocatoare. Se stie ca vedeta a gasit o legatura intre solduri, hit-uri si penalty-uri. In timp ce lucra la albumele "Fijacion Oral" si "Oral Fixation", Shakira a afirmat ca poate recunoaste o piesa de succes doar dupa miscarile pe care le provoaca asupra soldurilor ei.

Cum aceasta "revelatie" de studio s-a transformat intr-un adevarat hit - "Hips Don’t Lie", nu putem decat s-o credem pe cuvant si sa o vedem in actiune.
Publicul nu va avea acces pe stadion cu echipamente de inregistrare audio-video, camere foto, obiecte contondente, mancare si bautura, umbrele, artificii, arme.

Biletele pentru concert se pot achizitiona din magazinele Diverta. Pretul acestora variaza in functie de pozitia fata de scena: 150, 100, 80, respectiv 60 RON.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.