Cunoscuta pentru viata ei sentimentala agitata, Sorana Mohamad, din trupa A.S.I.A. nu se dezminte si escaladeaza o noua perioada de cutremure amoroase.

Cea mai galagioasa membra a trupei A.S.I.A., Sorana, a ramas din nou fara partener. La un an dupa destramarea cu mult tam-tam a relatiei sale cu Claudiu Patrascu, bruneta traieste iar senzatiile tari ale despartirii. De aceasta data de Andrei Iosif, baiatul cu care il inlocuise rapid pe Patrascu vara trecuta. Potrivit unor surse din anturajul ei, acesta nu a mai rezistat temperamentului vulcanic al cantaretei si a a decis sa renunte intr-un final la relatia cu Sorana. Noul esec amoros al brunetei a facut-o sa declare apropiatilor ca nu are noroc in dragoste, insa o parte din prietenii ei ar jura ca ghinionul si-l atrage singura.

Il cicalea rau

Se pare ca vedeta avea obiceiul de a-si cicali peste masura iubitul si de a se purta destul de tiranic cu el, motiv pentru care despartirea lor nu a constituit o surpriza pentru cunoscutii lor. Mai mult, acestia sunt convinsi ca Andrei a fost de la inceput un surogat de criza pentru infidelul Claudiu Patrascu, iar acest lucru a iesit la iveala in timp.
Cantareata a recunoscut faptul ca nu mai are iubit in emisiunea lui Catalin Maruta, insa a refuzat sa faca vreun comentariu pe acest subiect.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.