In episodul difuzat astazi de postul Acasa din telenovela romaneasca "Numai iubirea", de la orele 20.00, Corina Danila apare alaturi de fetita ei, Rianna. Micuta, care se afla la debutul ei in televiziune, la varsta de doar un an si o luna, o interpreteaza pe Ana, nepoata si fina Anei Dogaru (rol interpretat de Corina Danila). "Fetita mea a fost o adevarata actrita, totul a mers foarte bine, nu a plans si nu a fost intimidata de camerele de luat vederi sau de oamenii care erau in jurul nostru. Colegii mei au fost draguti si au avut grija ca Rianna sa se simta cat mai bine. A fost foarte vorbareata, a mers si i-a placut foarte mult la filmari", povesteste Corina despre experienta traita de fiica ei. Cat despre Dan Bratu (Alexandru Papadopol), in momentul in care o vede pe micuta, incepe sa se gandeasca ce frumos ar fi sa aiba un copil cu Ana (Corina Danila), viitoarea lui sotie. Riana nu este singurul copil al unei vedete autohtone care-si face debutul pe sticla la o varsta foarte frageda.

* Fiul de trei anisori al lui stefan Banica jr., Radu stefan, si-a facut si el debutul in fata camerelor de luat vederi. Pentru filmarile celui mai recent videoclip al cantaretului, realizat la piesa "Doar o data-i Craciunul", difuzat la sfarsitul anului trecut la posturile tv, Banica a apelat chiar la baiatul lui.

* Desi imediat dupa nastere Mihaela Radulescu si-a pazit bine odrasla, pe Ayan, de ochii curiosilor, ea a acceptat totusi sa filmeze o noua reclama pentru samponul Pantene alaturi de el. Asa se face ca, la doar cateva luni, micutul Ayan a invatat ce-nseamna sa castige bani. in acel moment s-a zvonit ca pentru clipul pe care l-a filmat impreuna cu baiatul ei vedeta ar fi primit in jur de 1,2 miliarde de lei.
* si Dana Razboiu, vedeta postului national de televiziune, si-a "expus" baiatul, pe Victor, intr-o reclama tv. stirista de la TVR 1 a facut acest lucru pentru campania initiata pentru a incuraja mamele sa-si alapteze copiii pe cale naturala. Sotia fostului ministru al sanatatii Ovidiu Branzan a filmat spotul publicitar alaptandu-l pe Victor, baiatul ei.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.