NATO este numele celei mai recente creatii marca Ivan Shapovalov, producatorul care le-a lansat si pe cele doua fete de la t.A.T.u. care pozau in lesbiene. Rusia este socata de artista imbracata in negru si de bodyguarzii inarmati care o insotesc pe scena intr-un show terorist.

Ivan Shapovalov este un nume care a devenit cunoscut o data cu cel al fetelor de la t.A.T.u, care au fost si in Romania cu ocazia unui concert pe scena Cerbului de Aur. Shapovalov, un producator anonim pina in acel moment, a gasit formula de aur a succesului in showbiz: spectacole socante, care oripileaza sau, in cel mai bun caz, nasc controverse.

Dupa t.A.T.u, soc NATO

Dupa ce ineditul duetului lesbian t.A.T.u s-a disipat, iar banii au incetat sa se mai acumuleze in conturi, Shapovalov si-a spus ca e imposibil ca piatra filozofala pe care o descoperise sa fi fost de unica folosinta. Asa ca a gasit o tinara din Georgia, care traieste de ceva timp la Moscova si care putea cinta in mai multe limbi (araba, georgiana, uzbeka), si a transformat-o intr-un produs horror menit sa atraga multimea blazata. A imbracat-o integral in negru, i-a acoperit capul si fata cu un val islamic si a inte-grat-o intr-un show spectaculos prin teroarea pe care o inspira.

Spectacolele au oripilat Rusia

Desi Rusia s-a confruntat, anul trecut, cu o serie de tragedii aviatice si cu dezastrul de la Beslan, unde teroristii au atacat o scoala, Shapovalov n-a renuntat la proiectul sau de exploatare a impactului terorismului. Show-urile NATO au continuat pe aceeasi linie: scena este invadata de barbati imbracati in negru, cu cagule pe fata si arme in miini si la sold, care preceda izbucnirea la fel de razboinica a cintaretei.

Fanii prea curiosi sau infocati sint tinuti la distanta cu gloante cu vopsea, conform publicatiei online pravda.ru. Pe ecranele din fundal sint proiectate imagini infricosatoare cu luari de ostatici, chipuri de teroristi arabi si extrase din buletinele de stiri CNN care evoca numarul de victime ale diverselor atacuri cu bomba din lume.
Reactia rusilor este impartita: multi sint scandalizati, il numesc pe Shapovalov un nebun si un isteric, ale carui productii muzicale ar trebui interzise, iar el ar trebui aruncat dupa gratii. O alta categorie de public, mai putin numeroasa si destul de timida, apreciaza formula artistica lansata de controversatul producator, spunind ca prefera acest jihad muzical celui real.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.