Azi, incepand cu orele 20.00, la Arenele Romane din Capitala va avea loc concertul celebrului solist punk Billy Idol. In deschidere va concerta trupa Zob.

Show - Ascensiunea celebrului artist britanic a inceput prin anii '80, cand Billy a cucerit rapid publicul nu numai prin ritmurile incendiare ale hiturilor sale, ci si prin imaginea sa absolut nonconformista. Concertul pe care il va sustine la Bucuresti face parte din turneul european de promovare a celui mai recent album al sau, numit "Devil's Playground".

Discret din fire, excentricul punker nu a sustinut nici o conferinta de presa in tarile unde au avut loc concertele sale si, prin urmare, nu o va face nici in Romania.

Conform unor surse din apropierea organizatorilor, artistul nu a avut pretentii deosebite in ceea ce priveste scurta lui sedere in Romania. Echipa interpretului a verificat, in detaliu, toate amanuntele tehnice legate de echipamentele de scena. Billy va urca pe scena cu prietenul sau de o viata, chitaristul Steve Steavens cu care va canta atat piese de pe noul album, cat si hiturile care l-au consacrat. Cei de la Zob vor canta in deschidere, fara un repertoriu special pregatit pentru acest eveniment.

Bilete aproape epuizate

Acces Astazi vor fi scoase la vanzare bilete la pretul de 150 RON, cele la pretul standard, de 120 RON, fiind epuizate. Pentru zona VIP pretul unui bilet urca la 200 RON, conform companiei "Events", organizatorul evenimentului. Biletele se mai gasesc inca la Sala Palatului, Arenele Romane.

Accesul este permis de la orele 18.00

Detalii Intrarea in incinta Arenelor Romane se va face incepand cu orele 18.00. Ca de obicei, participantii la concert nu au voie cu obiecte contondente, aparate de fotografiat sau camere de luat vederi. Conform previziunilor meteo, azi nu se anunta ploaie, inregistrandu-se o maxima termica 29?C.


Despre autor:

Compact

Sursa: Compact


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.