Micutul a pozat nu mai putin de noua ore pentru revista „People Magazine“. Profitul? Un milion de dolari.
Chiar daca are numai o luna, micutul Dylan Paul - fiul campionilor olimpici Nadia Comaneci si Bart Conner - a intrat deja in sala de gimnastica. Nu pentru a lucra pe aparate, ci pentru o sedinta foto, realizata de "People Magazine", revista care a obtinut exclusivitatea primelor poze cu Dylan Paul. Mai multe publicatii de peste Ocean s-au intrecut in oferte financiare care mai de care mai tentante pentru a oferi, in premiera, poze cu fiul Nadiei, dar cistigatoare a iesit "People Magazine", care se pare ca le-ar fi platit parintilor nu mai putin de un milion de dolari. Fotografiile cu Dylan au aparut in nu-marul de vineri al revistei. "Sedinta foto a avut loc saptamina trecuta, iar ca locatii am ales atit casa noastra din Oklahoma, cit si sala de gimnastica. Totul a durat in jur de noua ore. Din fericire, Dylan a fost extrem de cooperant", a povestit Bart Conner.

Daca "People Magazine" a prezentat, in premiera, poze cu Dylan, o alta publicatie saptaminala din Australia dedicata femeilor va oferi cititoarelor sale, spre finalul acestui an, un amplu material cu Nadia si fiul ei. Banii obtinuti din vinzarea drepturilor pentru cele doua reviste vor fi folositi in scopuri cari-tabile, urmind a fi donati finalizarii lucrarilor de constructie a Policlinicii pentru copii "Nadia Comaneci" din Bucuresti.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.