Blondina trupei Class, Mihaela Cernea si sotul ei, pictorul Costin Craioveanu, vor deveni in curand parinti. Sarcina vedetei nu a fost programata, desi aceasta marturiseste ca isi dorea foarte mult sa i se intample acest lucru. insarcinata in cinci luni, Mihaela este mai energica decat oricand. Desi amandoi sustineau in urma cu ceva timp ca nu conteaza deloc sexul copilului atata vreme cat acesta este sanatos, au fost foarte fericiti cand au aflat ca vor avea un baietel. Dar pentru ca sunt superstitiosi, cei doi nu s-au gandit la nume. Mihaela nu a renuntat inca la programul concertistic al formatiei din care face parte, mai ales ca anul trecut au lansat un nou material discografic intitulat "Pentru dragoste".

"Cant in continuare alaturi de Class si voi face acest lucru pana cand se va putea. Momentan ma simt foarte bine, doar bebe-ul mai este agitat din cand in cand. Poate ca la un moment dat va trebui sa facem o schimbare in trupa, adica sa cant eu la clape. Recunosc ca in ultima vreme am cam exagerat si am fost si la cate trei concerte pe zi", marturiseste Mihaela. Cat despre ceea ce inseamna atributiile unei adevarate mamici, Mihaela nu se agita inca prea mult, tot din superstitie. in schimb petrece mai toata ziua, cand este libera, documentandu-se pe Internet despre sarcina si nou-nascuti.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.