La mai bine de jumatate de an de cand s-au casatorit, Andreea Marin si Stefan Banica Jr. jura ca inca sunt foarte indragostiti unul de celalalt.
In ciuda imaginii de femeie independenta pe care si-a construit-o de-a lungul timpului, diva de la TVR nu se sfieste sa recunoasca public ca adora sentimentul de a-i apartine sotului ei. Mai mult, vedeta sustine ca tocmai acest lucru a facut-o sa se simta cu adevarat implinita ca femeie.

Spre deosebire de partenerul ei de viata, prezentatoarea emisiunii "Surprize, surprize" a marturisit ca mariajul a schimbat-o. In bine, afirma ea. Potrivit propriilor declaratii, Andreea Marin se simte mai responsabila de cand a devenit o femeie maritata. Iar spre deosebire de ceea ce spun gurile rele, vedeta considera ca dragostea a venit la timpul potrivit in viata ei. Nici prea devreme, nici prea tarziu. "Casatoria m-a facut sa-mi placa ideea de a apartine voluntar omului pe care il iubesc. M-a responsabilizat", a spus bruneta. Nu acelasi efect, insa, l-a avut casnicia si asupra sotului ei, cantaretul Stefan Banica Jr. Acesta a afirmat ca pe el nu il schimba un act si ca important este doar juramantul in fata lui Dumnezeu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.