Alaturi de Anda Adam si Delia Matache,
pe lista neagra a organizatorilor de spectacole se afla la loc de frunte si blondele de la Trident, care se imbolnavesc subit si intotdeauna impreuna, exact inainte de concert.

Prin neseriozitatea lor, blondele au devenit un fel de sperietori pentru cei care au nesabuinta de a incheia contracte cu ele. Potrivit unor surse din industria de showbiz, acestea ii tin pe jar pe "beneficiarii" show-ului pana in ultima clipa, aparitia lor la propriile spectacole nefiind, practic, niciodata o certitudine.

Se ingrijesc reciproc

"Ni se intampla sa mai fie doar o ora pana la spectacol si sa nu stim nimic de ele. Isi inchid telefoanele sau, in cel mai bun caz, suna si ne anunta pe ultima suta de metri ca una dintre ele s-a imbolnavit si nu mai pot sa vina pentru ca si celelalte vor sta cu ea, s-o ingrijeasca.
Iar noi a trebuit sa ne cerem scuze clientilor nostri, pentru ca le pusesem si pe afisul spectacolului", ne-a declarat una dintre victimele "profesionalismului" celor de la Trident.

Cerute de publicul masculin

Cu toate ca nu au o reputatie muzicala prea buna, Roxana, Andreia si Loredana sunt destul de cautate de organizatorii de spectacole pentru imaginea lor sexy-socanta, cu priza la publicul masculin. Componentele trupei Trident nu se scalda insa in bani, asa cum s-ar putea crede dupa usurinta cu care renunta la angajamentele in valoare de cateva sute bune de euro. Potrivit unor surse din anturajul acestora, cele trei blonde locuiesc impreuna ca sa faca economii si nu de putine ori se plang apropiatilor ca nu le ajung banii.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.