Unul dintre mesajele gasite pe telefonul pierdut al lui Adrian Mutu apartine unei ziariste de la "X-Magazin". Ioana Popescu , componenta a trupei Exstasy, i-a trimis acestuia, in urma cu un an, un SMS fierbinte.
Fotbalistul Adrian Mutu si-a pierdut primavara trecuta un telefon mobil in zona Regie a Capitalei, dupa un chef in discoteca Maxx.

Aparatul Sony Ericsson P900, in valoare de aproape 1.000 $, a fost gasit de o studenta. Aceasta a vandut ulterior aparatul, dar a pastrat cartela SIM care contine atat numere de telefon ale unor personalitati ca Pele, Maradona, Ronaldo, Andreea Marin, Adrian Nastase, Ion Iliescu sau Eros Ramazzotti, cat si mesaje care scot la iveala aventuri amoroase mai putin cunoscute. "Libertatea" dezvaluie ca ar exista si un minifilm cu Mutu dansand intr-un clip cu o bruneta pe nume Yasmine.

Insa cel mai inedit mesaj provine de la o ziarista de la X-Magazin care i-a transmis la vremea respectiva: "Iti mai aduci aminte cand imi spuneai cat de mult ti-a placut cand ne-am (...)?". Ieri dimineata, Daniel Buzdugan a sunat-o pe respectiva jurnalista, pe numele sau Ioana Popescu, in direct la matinalul Radio 21. Aceasta a recunoscut ca "l-a cunoscut" pe Briliant. Pe moment insa nu a dorit sa ofere detalii, lasand loc de speculatii.

REPLICA FIERBINTE

Contactata telefonic, Ioana Popescu ne-a povestit in amanunt despre cum s-au derulat lucururile: "Am avut o relatie pur profesionala. Eu fac parte alaturi de o alta ziarista, Alina Irimia, din trupa de muzica "Ecstasy".

La vremea aceea noi aveam gata doua piese, pentru una dintre acestea ("Uita") dorind sa realizam si un videoclip. Aveam un scenariu bine pus la punct pentru care voiam sa avem ca "guest star" un fotbalist foarte cunoscut. Adrian Mutu era cel mai indicat. Am luat legatura cu el si i-am spus despre ce este vorba. Adrian era pe atunci in Anglia si conversam mai mult prin mesaje scrise. Cu el personal ne-am intalnit prin luna februarie cand i-am inmanat CD-ul cu muzica noastra. Apoi prin mesaje i-am explicat cam cum doream noi sa arate clipul: in clubul fotbalistului din Capitala, "Life", noi aveam sa fim doua dansatoare, iar el un chelner. Adi venea la un moment dat sa ne serveasca, iar in final isi scotea camasa ramanand in bustul gol. Mesajul care a fost gasit pe telefonul lui este, de fapt, o replica din videoclip, eu spunandu-i la un moment dat: "Iti mai aduci aminte cand imi spuneai cat de mult ti-a placut cand ne-am (...)?".

In asteptarea unui raspuns din partea lui a intervenit celebrul scandal cu drogurile, astfel ca era jenant sa apara intr-un clip al trupei "Ecstasy" atata timp cat era acuzat de consum de cocaina. Noi inca mai speram ca Mutu va onora invitatia. Daca nu, vom apela la alt fotbalist celebru. Regizorul clipului vrem sa fie Lulu Hillerin, cel care si-a pus amprenta si pe productiile Anna Lesko, Pops sau Fizz. Oricum, ce pot spune este ca eram prieteni, iar mesajele scrise erau pur profesionale. Conversam si pe mail, eu trimitandu-i atat scenariul, cat si unele poze cu noi doua prin posta electronica."

KEVIN LITTLE A INVITAT-O LA HOTEL

Ioana nu este la prima amicitie cu o vedeta de rang international. In luna aprilie a anului trecut, s-a imprietenit cu Kevin Little, interpretul de culoare care a cantat pe scena MTV Romanian Music Awards. Autorul hitului "Turn me on" a participat, cu o seara inaintea spectacolului, la o petrecere in club Nemo. Acolo s-a imprietenit cu cele doua componente ale trupei Ecstasy. Au vorbit, au dansat lasciv, au facut schimb de numere de telefon. Spre dimineata, Kevin si DJ-ul cu care a cantat pe scena le-au invitat pe Ioana si pe Alina la ei la hotel. Ziarista marturiseste cu mana pe inima ca nu a onorat invitatia, dar ca au ramas foarte buni prieteni, ei continuand sa comunice prin sms-uri. Cantaretul chiar le-a invitat in Statele Unite, insa pana in prezent romancele nu au apucat sa simta sub talpi nisipul fin al Floridei.

CANTARET DE HIP-HOP IN ITALIA?

Piesele celor doua ziariste-cantarete i-au fost pe plac Briliantului. El a fascinat-o pe Ioana si cu vocea sa, iar ea chiar i-a propus sa inregistreze un duet cu Ecstasy. Mutu i-a declarat ca oricum are in planuri o cariera muzicala, dorind sa cante hip-hop in limba italiana.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.