De patru zile Daniela Gyorfi s-a inchis in casa si cu greu mai raspunde la telefon, ca urmare a scandalului sexual in care a fost implicata. Totusi, artista ne-a spus ca inclina sa creada ca vinovat de cele intamplate ar putea fi unul dintre cei doi dansatori alaturi de care aparea in concerte anul trecut.

In momentul in care Daniel@ a incheiat contract cu casa de discuri RBA si s-a pus problema schimbarii de imagine, solista a facut echipa cu doi dansatori. Artista sustine ca fotografiile din cotidianul "Atac" (foarte probabil capturi facute dupa o inregistrare realizata cu un webcam-camera video digitala atasata unui calculator) au o vechime de un an si ca barbatul din poze ar fi oferit acel filmulet unei alte persoane (posibil dansatorului). Oricum, Daniel@ nu este sigura de nimic si le suspecteaza de cele intamplate chiar si pe cele mai apropiate persoane. Despre relatia tensionata cu casa de discuri RBA, interpreta si-a amintit ca, printre multe altele, Radu Baron i-ar fi interzis colaborarea cu Nick de la N&D, ba chiar l-ar fi sunat pe acesta pentru a-i spune sa nu-i faca nici un fel de melodie. In plus, vedeta ne-a declarat ca ea a fost cea care a dorit intotdeauna "sa se rupa" de RBA si ca ceea ce i se intampla acum este o actiune concertata impotriva ei.

COLABORARE CU NABADAI

Chiar daca a dat lovitura alaturi de Liviu Mititelu’ cu hitul "De ce ma minti?", Daniel@ nu s-a bucurat din tot sufletul de succes. S-a trezit ca este acuzata de plagiat. Nu de alta, dar s-a dovedit ca melodia remixata si interpretata in duet cu Liviu a fost puternic inspirata dintr-o piesa a cantaretei Despina Vandi, intitulata Magapaz. La scurt timp, Daniel@ a inceput sa aiba probleme cu casa de discuri RBA, condusa de Radu Baron.

INCEPUTUL SFARSITULUI

In primavara anului 2002, vedeta a semnat un contract pe o perioada de trei ani cu amintita casa de discuri in dorinta de "a promova o alta imagine, mai matura si mai decenta, opusa celei vechi, marcata de sexualitate agresiva si chiar vulgara, binecunoscuta de catre public", conform unui comunicat emis recent de RBA. Nu foarte convinsa de intelepciunea acestei decizii, interpreta a vrut sa renunte la contract (30 august 2002), insa la fel de repede s-a razgandit si a continuat procesul de "cumintire": si-a schimbat numele in Daniel@, a renuntat la vestimentatia sumara si la gesturile provocatoare.

"TATISMELE" LUI GYORFI

Dupa ce si-a lansat in noua ipostaza albumul "Si-mi pare rau", Daniel@ parea fericita ca va fi in sfarsit recunoscuta pentru melodiile ei, nu pentru faptul ca lasa la vedere multa piele. Numai ca Daniel@ reuseste sa inrautateasca din nou relatia cu casa de discuri in noimbrie 2003 cand nu se prezinta la Festivalul RBA, unde trebuia sa primeasca distinctii oferite pentru schimbarea de imagine. La nici o luna dupa acest incident, Daniel@ anunta ca s-a hotarat sa schimbe RBA-ul cu Music& Music pentru ca primii nu s-au ocupat asa cum trebuie de promovarea sa.

Intr-un comunicat primit recent la redactie din partea casei de discuri RBA, evolutia Danielei este destul de taios descrisa. Astfel se vorbeste despre "tatismele" solistei in presa scrisa si emisiuni de televiziune in care ea a facut referire la relatia cu casa de productie. Acest comportament nu a impiedicat insa continuarea colaborarii si a aparut nou videoclip, "Undeva", semnat de fostul iubit al interpretei, fotograful Gabriel Hennessey.

ANTURAJ NEPOTRIVIT

"Imprietenirea" profesionala a Danielei cu Liviu Mititelu’ in vara lui 2004 si succesul inregistrat cu piesa "De ce ma minti?" a adus relatia interpretei cu RBA pe marginea prapastiei. Autointitulata "Singura casa de discuri care nu produce manele", societatea patronata de Radu Baron s-a vazut pusa in situatia destul de jenanta de a tine sub aripa o cantareata care in toamna anului trecut a aparut pe piata manelelor atat alaturi de Liviu, cat si de un alt greu al genului "buricos", Florin Salam. RBA sustine la randul sau in comunicat ca artista este cea care nu a respectat contractul, considerand ca "intreaga colaborare cu Daniela Gyorfi s-a dovedit a fi greoaie si ineficienta, din cauza lipsei de seriozitate si a caracterului oportunist pe care artista le-a manifestat in timpul contractului." Chiar daca se cauta o cale amiabila de incetare a contractului, RBA a precizat ca "in imposibilitatea acestui lucru se va apela la instanta pentru rezilierea contractului pe cale judecatoreasca si recuperarea prejudiciilor".

RAZBUNARI LA INDIGO

De cand a preferat compania muzicala a manelistilor, Daniela Gyorfi pare a fi urmarita de ghinion. Acuzata de plagiat alaturi de Liviu Mititelu’, blamata pentru ca s-a inhaitat de dragul banilor cu interpretii ritmurilor "buricoase" si parasita de casa de discuri RBA (dupa un sir intreg de neintelegeri), tot din acest motiv, mai nou, cineva i-a pus capac artistei oferind unui cotidian o serie de imagini in care este surprinsa in timp ce-i face sex oral unui barbat. In acest context nu ar fi de mirare ca fotografiile cu pricina sa fie o urmare aproape fireasca a acestui sir de evenimente. Multi au strambat din nas din momentul in care vedeta a devenit amica manelistilor. Iar razbunari de genul acesta s-au mai vazut. Una dintre ele a vizat-o pe fosta regina R&B, Cristina . La scurt timp dupa ce in presa au aparut pozele "Bebelusei porno", i-a venit randul Cristinei Spatar. O serie de fotografii picante au fost "eliberate" pe Internet de un "binevoitor". Atunci Cristina a declarat ca cineva a vrut sa-i faca rau. La scurt timp, a renuntat la muzica, a plecat in Italia si nu a mai revenit in Romania.

NU A FACUT SEX CU DANIEL@

Pentru ca neintelegerile dintre Daniel@ si RBA ar putea constitui un motiv plauzibil de razbunare, am discutat pe aceasta tema cu directorul casei de discuri Radu Baron , care ne-a declarat: "Daca am fi vrut prin absurd sa-i facem rau, in nici un caz nu am fi apelat la asa ceva. Nu suntem atat de rai, ca sa nu folosesc alte cuvinte, ca sa facem un astfel de lucru. Cu siguranta nu sunt eu barbatul din fotografii, intotdeauna am fost mai dolofan si in plus niciodata nu am intretinut relatii sexuale cu Daniela. Cred ca ma numar printre putinii care nu i-au pretins astfel de servicii Danielei. Am colaborat exlusiv profesional. Eu unul cred ca Daniel@ nu are decat de castigat de pe urma acestui incident, tinand cont de faptul ca imaginea ei nu este a unei sfinte. S-ar putea ca cel vizat sa fie barbatul, si nu ea."


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.