In noaptea de joi spre vineri, Catalin Botezatu a fost agitat nevoie mare. Motivul? Re-re-redeschiderea clubului Bamboo, la un an dupa ce a ars pina-n temelii.
Asudat de prea multa alergatura prin discoteca de dimensiunile unui hangar, Catalin nu a omis o ferchezuire prealabila care sa ii puna in valoare noua imagine. Astfel, nici picaturile transpiratiei reci ce ii invadasera fruntea si nici emotiile care ii cam taiau respiratia si ii impiedicau vorba, nu i-au sifonat costumul impecabil si nu i-au umbrit minutioasa pedichiura. Ba, mai mult, sandalele ornate din belsug cu strasuri vesele i-au pus in valoare unghiile atent curatate, conturate cu carmin si pictate cu lac. Avem dreptul sa ne intrebam: ce-o mai urma, atita timp cit fantele nostru isi vopseste bogatia capilara - acum este brunet - si, mai nou, isi etaleaza cu gratie pedichiura?


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.