SNOBISM. Pentru amatorii de fite, seara de joi a fost momentul mult asteptat.
Peste 7.000 de persoane s-au inghesuit la redeschiderea clubului Bamboo. Chiar daca invitatii au avut de asteptat minute bune, din cauza aglomeratiei si a imbulzelii, concluzia a fost una singura: Bamboo poate ocupa un loc de frunte in randul cluburilor mondiale. Mondenii Capitalei au tinut sa fie vazuti in acest loc destinat snobilor.

Printre cei care s-au distrat pana la ora sase a diminetii s-au numarat: Oana si Catinca Roman, Corina Danila si Norris, Iulia si Mihai Albu. Multe dintre VIP-uri, desi au avut mese rezervate, nu au putut intra in club si au plecat. Maria Marinescu, venita cu tatal si cu Hummer-ul acestuia, a reusit sa isi faca loc prin multime. Desi partea masculina venita in Bamboo facea coada la masa Ilenei Lazariuc, atat ea, cat si Lili Sandu au preferat sa pastreze distanta. Nici Loredana de la Trident nu a stat prost la capitolul aparitie, ea afisandu-se, din nou, la bratul lui Claudiu Patrascu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.