Sylvester Stallone a reusit sa-si surprinda fanii prin noua sa atitudine. Departe de a intruchipa din nou un supererou admirat si asteptat de toata lumea, actorul invitat sa gazduiasca Saturday Night Live, emisiune difuzata si de PRO CINEMA, a uimit pe toata lumea cu declaratiile sale.
Stallone a spus ca atunci cand incearca sa ajute doua victime in urma unui accident de masina nu devine nici pe departe salvatorul lor, ci se alege cu o multime de critici la adresa filmelor in care a jucat. Nu este omis nici filmul erotic pe care acesta l-a facut in primii ani ai carierei sale.
"Stiu ca milioane de oameni urmaresc aceasta emisiune, motiv pentru care am si decis sa particip. Vreau ca ei sa ma poata vedea si altfel. Vreau sa nu ma mai identific cu Rambo sau Rocky si sa demonstrez ca pot sa fac si altceva", a declarat Stallone.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.