Show - DJ Sasha si John Digweed (foto), doi dintre cei mai apreciati DJ ai momentului la nivel mondial, vor sustine impreuna un concert maine, in Bucuresti, la Arenele Romane.

Sasha & John Digweed au inceput sa colaboreze pentru albumul "Northen Exposure", primul mixat de DJ in Marea Britanie. Cei doi au la activ concerte sustinute pe cinci continente si trei albume "Northen Exposure" vandute in peste 1 milion de exemplare. Succesul inregistrat impreuna a fost recompensat, in 2003, cu premiul primit pentru "Best Dance Event", spectacol in cadrul caruia au mixat impreuna, impresionand audienta. Concertul Sasha & John Digweed "back-to-back" va fi prezentat pentru prima oara in fata publicului din Europa de Est.

Concert maraton

Bilete Pretul unui bilet este de 67 RON pana astazi, iar pretul la intrare va fi de 95 RON. Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis. Biletele se mai pot procura de la magazinele Diverta, Muzica si altele, precum si de pe site-urile www.bilete.ro sau www.themission.ro. Concertul va dura pana in jurul orei 6 dimineata. In deschidere vor mixa Rhadoo & Livio si Spooky. Accesul se va face incepand cu ora 20.00.


Despre autor:

Compact

Sursa: Compact


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.