Marti dupa-amiaza, La Motoare, a avut loc o sedinta foto cu public. In fata obiectivului se contorsiona Diana Dumitru, Miss Maxim 2006, iar la mese, clientii obisnuiti ai terasei, alaturi de reprezentanti ai presei.

Majoritatea celor aflati la o bere si-un suc au imortalizat-o pe telefonul mobil din dotare pe reprezentanta noastra la editia Miss Maxim International care va avea loc in Republica Dominicana, la jumatatea lunii iulie.

Viitoarelor aspirante la titlu, dar si fetelor care crapa de invidie, le facem cunoscut ca cele 44 de finaliste, din tot atitea tari, vor fi cazate in cea mai exclusivista statiune, Sun Village Resort Spa, unde vor fi fotografiate de Jim Malucci (care, printre alte vedete, a imortalizat-o si pe Angelina Jolie). Major Models Management va selecta o fata careia ii va oferi sansa de a lucra in New York, cu un contract de modelling in valoare de 100.000 de dolari.

La finalul concursului, in Romania, se inscrisesera peste 700 de participante, iar munca de selectie a durat doua saptamini. Dintre acestea, cinci vor fi prezentate in editia Maxim ce urmeaza sa apara pe 10 iulie. Diana Dumitru are 19 ani, este din Bucuresti, si a impresionat asistenta cu urmatoarele dimensiuni: 1,80 m/ 86-60-89. tineti-i pumnii!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.