HOTARARE. Dupa dezmembrarea trupei Sexxy au iesit la iveala multe dintre conflictele care erau intre Julia si Claudia.

Faptul ca ruptura nu s-a produs mai devreme s-a datorat impresarului Bogdan Jianu, care a incercat sa fie impartial in ciuda faptului ca este logodnicul Juliei, reusind sa mentina un echilibru intre cele doua cantarete. Iar pentru asta a trebuit sa sacrifice o potentiala cariera in televiziune a iubitei sale. Potrivit surselor, in ultimii doi ani de existenta a trupei Sexxy in formula initiala, Julia a primit trei solicitari de a colabora cu un post de televiziune. Era

Claudia s-a impotrivit ofertelor primite de colega sa, Julia, dar n-a putut salva trupa

vorba despre mai multe formate de emisiuni de divertisment propuse de Antena 1, National TV si B1 TV. Pentru a nu crea disensiuni in trupa, Julia fiind singura ofertata, Bogdan si-a sfatuit iubita sa renunte la idee si sa mearga mai departe cu muzica alaturi de Claudia. Au refuzat si "Dansez pentru tine", cu toate ca ar fi fost invitate amandoua, pe motiv ca ar fi pierdut foarte multe angajamente, show-ul fiind live vineri seara. Pentru ca in momentul de fata nu mai are cui sa-i poarte de grija, Julia a acceptat negocieri cu B1 TV si chiar cu Pro TV si nu are de gand sa mai rateze sansa de a debuta in televiziune.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.