PERSEVERENTA. Controversatul examen de Bacalaureat inseamna in aceste zile emotii pentru un nume celebru. Este vorba despre cantaretul Marcel Pavel, care sustine la 46 de ani examenul de absolvire a liceului.

Paparazzii "Averea" l-au surprins ieri dimineata pe cunoscutul artist in curtea Grupului Scolar Industrial "Dacia", acolo unde are programat BAC-ul. Ca sa nu fie recunoscut, Pavel a parcat masina (un Jeep imprumutat) undeva departe de institutia de invatamant si a pasit pe poarta liceului mascat de ochelari mari de soare si cu o sapca pe cap. Pana sa inceapa proba, cantaretul a stat retras, departe de ochii curiosilor. Cu toate ca a vrut sa para un anonim, vedeta a fost recunoscuta de parintii elevilor si solicitata pentru o serie de autografe. Cu ghiozdanul in spate, Marcel Pavel n-a putut refuza rugamintile fanilor.

Elev de 10

Ca si Monica Gabor, Marcel Pavel a trecut pana acum cu bine de probele orale, obtinand atat la Limba Romana, cat si la Limba Franceza note maxime. Contactat de reporterii "Averea", Marcel Pavel a refuzat sa ne dezvaluie ce subiecte i-au picat la oral si ne-a inchis telefonul!


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.