Viitoarea doamna Columbeanu crede ca sunt si femei mai fericite decat ea.

Monica Gabor sustine ca isi va pleca palaria in fata unei domnisoare care pe langa vila la Snagov, salupa sa o duca la liceu si un Mercedes SLK la poarta, sa aiba la purtator si un iubit tanar. Pana atunci, logodnica lui "Urinel" nu suporta sa dea explicatii unor femei care au relatii cu barbati de aceeasi varsta, dar sunt platite cu 300 de euro pe luna.

Monica Gabor, viitoarea sotie a omului de afaceri Irinel Columbeanu, a uitat repede de unde a plecat. Sau poate a uitat ca frumusetea, tineretea si puterea sunt trecatoare si daca nu mai ai nici un atu cat de mic, va veni o vreme cand trebuie sa tragi ponoasele actiunilor tale.

Eleva a reusit sa deranjeze (pentru a cata oara?) prin declaratiile destul de impertinente facute in timpul emisiunii "No Comment" by Monica Gabor.

Se pare ca Monica are o repulsie fata de ziaristii platiti cu 300 de euro pe luna. Sau, mai pe romaneste, cum isi permite o jurnalista platita prost sa-i puna intrebari incomode unei zeite? Folosim acest termen, pentru ca, din cate am observat, Monica Gabor a ajuns sa se autodivinizeze. Pentru a nu fi acuzati ca suntem carcotasi, lasam cititorii sa traga singuri concluziile.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.