Fara nici un proiect TV in derulare, la cei 35 de ani ai sai, Crina Matei, fosta prezentatoare a emisiunii "Cei mai frumosi ani" de la Antena 1, nu este ingrijorata. In amintirea vremurilor bune, vedeta a gasit firesc sa revina in centrul atentiei cu un album ce cuprinde melodiile fredonate in emisiune.

Ai luat lectii de canto?

Da, cu Ozana Barabancea. Un om care a inteles intentia mea de a contura cate o femeie, diferita de la o piesa la alta. M-a ajutat foarte mult si ii multumesc pentru rabdarea pe care a avut-o cu mine.

Cum va fi promovat albumul?

Pentru acest proiect nu am planuit chiar un turneu de promovare propriu-zis, ci o serie de cateva spectacole in Germania. In cadrul acestor show-uri, voi canta alaturi de Marius Mihalache si de orchestra lui. Ma onoreaza si ma stimuleaza colaborarea cu un astfel de artist.

De ce atat de tarziu o schimbare de cariera?

Nu este o schimbare de cariera! Nici vorba. Albumul, care se va numi "Din cei mai frumosi ani", l-am tinut ca proiect de multa vreme, dar am avut nevoie de timp, de munca, de inspiratie, pentru a iesi in forma ce va fi ascultata acum de catre public.

Ai mai poza in reviste pentru adulti?

Nu m-am gandit serios la lucrul acesta. Dar nu cred ca as mai poza goala, ca in "Playboy". Sunt atatea fete frumoase...

Ti-e teama ca vei fi privita ca un produs de imagine?

Traim intr-o lume bezme-tica. Confuziile sunt la tot pasul. Valorile sunt cu susul in jos. Poti fi oricand "eva-luat" de oameni care nu sunt nici pregatiti profesional, nici dispusi sa te vada asa cum esti. Te inregimenteaza in sabloane si te arunca pe tobogan.

Care au fost cei mai frumosi ani din viata ta?

Toti, pentru ca, indiferent de varsta sau de greselile facute, am facut numai ceea ce mi-a placut si nu m-am supus decat propriilor principii. Nu sunt o fire supusa. Am o vorba: iti dau si sufletul, dar nu-mi lasa impresia ca sunt obligata s-o fac.

Un copil?

Il astept.

Cariera sinuoasa

Schimbari Pentru Crina Matei caile vietii s-au dovedit destul de complicate. A fost pe rand profesoara, actrita, femeie de afaceri si, mai nou, cantareata. Dupa patru incercari, a intrat la ATF, iar debutul in teatru i-a adus o nominalizare la Gala Premiilor UNITER. La un moment dat, artista a deschis o scoala de arta pentru copii, abandonand afacerea pentru televiziune.

Pozand in "Playboy" nu mi-am propus o ascensiune in cariera. Un astfel de gest te poate ajuta sau te poate clasifica. Depinde de tine
Crina Matei


Despre autor:

Compact

Sursa: Compact


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.