Primele actrite gemene din istoria teatrului romnesc, Mihaela si Gabriela Modorcea, au absolvit sectia actorie a Universitatii de Arta Teatrala si Cinematografica "I.L. Caragiale" din Bucuresti, ambele cu media 10.
Mihaela si Gabriela au interpretat rolurile titulare din "Cele doua orfeline" (Teatrul Casandra), spectacol care a obtinut Marele Premiu la Gala Absolventilor 2006. Fetele nu s-au culcat pe lauri, amintindu-si ca au de consolidat si o cariera muzicala. Imediat dupa sustinerea licentei, gemenele Indiggo au plecat in Germania, la inregistrari. Producatorul lor, Dieter Bohlen, le-a compus un nou hit estival, "I don`t need no Georgie Clooney, I don`t need no David Beckham". Printre picaturi, au urmarit meciul Germania-Argentina si, ca sa se vada bine cu ce echipa tin, Mihaela si Gabriela s-au facut "nemtoaice", transformindu-se din brunete in blonde!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.