Compania Music Television System, care opereaza postul de televiziune MTV Romnia, a cerut Consiliului National al Audiovizualului (CNA) o licenta audiovizuala pentru a realiza varianta romneasca a postului de muzica VH1, insa, CNA a respins, deocamdata, solicitarea.
Cererea depusa la CNA cuprinde o serie de contracte intre compania romaneasca si VH1, insa unele date fusesera sterse iar unele nume lipseau, fapte ce i-au determinat pe membrii Consiliului sa respinga propunerea si sa solicite o intilnire cu reprezentantii din Romania ai MTV. "VH1 e un post care se vede pe toate retelele de cablu, ar trebui sa ramina postul original, nu cred ca ar trebui sa fie si o versiune romaneasca, mai ales dupa experienta cu MTV", a spus Ralu Filip, presedintele Consiliului. De asemenea, el s-a aratat nedumerit cu privire la acordul de utilizare a marcii VH1 de catre Music Television System. "Nu exista niciun nume, nimic, nu exista nicio referire la VH1", a spus Ralu Filip.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.