Andreea Marin va face in septembrie fertilizare in vitro. La indemnul medicilor dupa doua sarcini extrauterine, ea si sotul sau, Stefan Banica jr, au hotarat sa inceapa tratamentul premergator inseminarii. Embriotransferul costa cam 2.000 de euro, fara a lua in calcul medicamentatia pregatitoare pe care o va face in aceste luni.

Andreea poate sa faca inseminarea la Bucuresti, Cluj sau Timisoara. Cu toate ca sansa de a ramane insarcinata in urma acestui procedeu este de 78%, proportia de a da nastere unui copil este de doar 30%.

Dupa cele doua sarcini extrauterine avute in decurs de cateva luni, Andreea Marin a hotarat, de comun acord cu sotul ei Stefan Banica jr, sa incerce o alta metoda de a ramane insarcinata. Astfel ca "Zana Surprizelor" va apela in septembrie la una dintre cele mai cunoscute metode de reproducere umana asistata, si anume fertilizarea in vitro, care se poate traduce prin crearea omului in afara corpului uman. Procedeul in sine o va costa pe vedeta aproximativ 2.000 de euro.

Cu toate ca este o femeie implinita si are aproape tot ceea ce si-ar putea dori o femeie, o cariera stralucita si un sot care o iubeste, Andreea Marin mai are un of. Este stiut faptul ca vedeta incearca de ceva vreme sa devina mama. Ea a suferit in ultimele doua luni doua avorturi cauzate de doua sarcini extrauterine. Cu toate acestea, vedeta TVR a gasit puterea sa lupte si dupa nenumarate vizite la ginecolog s-a hotarat sa apeleze la o alta metoda de a deveni mama, si anume fertilizarea in vitro. Din ultimul numar al revistei Story aflam ca medicii de la spitalul de obstetrica si ginecologie "Panait Sarbu" din Bucuresti au informat-o pe Andreea despre acest procedeu si atat ea, cat si Stefan si-au dat acordul ca in septembrie sa fie inseminata artificial.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.