DISPERARE. Cantareata a fost nevoita sa escaladeze acoperisul cabanei in care a innoptat pentru a-si anunta familia si iubitul ca a ramas in varful muntelui.

Delia Matache a trecut printr-o experienta, pe care nu o va uita prea repede, in incercarea de a scapa de canicula din Bucuresti.

La inceputul saptamanii trecute cand in Capitala se inregistrau peste 40 de grade in aer, cantareata insotita de doua prietene, a plecat la munte hotarata sa faca traseele turistice cele mai complicate. Astfel, cele trei au ajuns cu telecabina, pe platforma, la Omu, la 2.507 m altitudine. Furate de peisaj, au ratat ultima telecabina si au ramas izolate intr-o cabana rudimentara din varful muntelui.

Atrasa de caprele negre

Desi se facuse tarziu, Delia si prietenele ei au considerat mai interesante caprele negre decat ultima telecabina inapoi spre "civilizatie". Ramase in varful muntelui, fara nici o posibilitate de a cobori pe jos, ele au cautat cazare si au gasit - o cabana minuscula cu paturi suprapuse, WC in curte si fara electricitate. Pentru ca nimeni dintre apropiati nu stia nimic de ea, cantareata a incercat sa dea un telefon insa semnalul in zona era foarte slab. Ca sa-si poata anunta iubitul si familia ca nu a ajuns inapoi la hotelul din Predeal la care era cazata, ea a fost nevoita sa se catere pe acoperisul cabanei.

Cu bata la capul patului

Aventura a parut amuzanta pana in momentul in care a inceput sa se intunece. Sunetele produse de vant si bezna totala le-au inspaimantat pe bucurestencele invatate cu asfaltul si pentru ca singura persoana care le tinea de urat era cabaniera, ele au asteptat dimineata cu cate o bata la capul patului. Nici una nu a inchis ochii toata noaptea.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.