Delia Matache a trecut printr-o experienta, pe care nu o va uita prea repede, in incercarea de a scapa de canicula din Bucuresti.

La inceputul saptamanii trecute cand in Capitala se inregistrau peste 40 de grade in aer, cantareata insotita de doua prietene, a plecat la munte hotarata sa faca traseele turistice cele mai complicate. Astfel, cele trei au ajuns cu telecabina, pe platforma, la Omu, la 2.507 m altitudine. Furate de peisaj, au ratat ultima telecabina si au ramas izolate intr-o cabana rudimentara din varful muntelui.

Atrasa de caprele negre

Citeste si:

Desi se facuse tarziu, Delia si prietenele ei au considerat mai interesante caprele negre decat ultima telecabina inapoi spre "civilizatie". Ramase in varful muntelui, fara nici o posibilitate de a cobori pe jos, ele au cautat cazare si au gasit - o cabana minuscula cu paturi suprapuse, WC in curte si fara electricitate. Pentru ca nimeni dintre apropiati nu stia nimic de ea, cantareata a incercat sa dea un telefon insa semnalul in zona era foarte slab. Ca sa-si poata anunta iubitul si familia ca nu a ajuns inapoi la hotelul din Predeal la care era cazata, ea a fost nevoita sa se catere pe acoperisul cabanei.

Cu bata la capul patului

Aventura a parut amuzanta pana in momentul in care a inceput sa se intunece. Sunetele produse de vant si bezna totala le-au inspaimantat pe bucurestencele invatate cu asfaltul si pentru ca singura persoana care le tinea de urat era cabaniera, ele au asteptat dimineata cu cate o bata la capul patului. Nici una nu a inchis ochii toata noaptea.