Exista un singur personaj pe piata media pe care azi il poti vedea la Antena 1, miine la PRO TV, poimiine la TVR si tot asa. Mai mult decit atit, acest personaj poate cara dupa el la orice televiziune si "formatul" pe care il prezinta, fara ca cineva sa si-l poata revendica in vreun fel. Acest personaj se numeste Andrei Duban si, saptamina asta, va lucra la Antena, unde va prezenta in exclusivitate extragerea Loto. Am dat aceasta informatie pentru admiratoarele lui, ca ar fi pacat sa faca, saracele, coada la autografe in Pache Protopopescu, in timp ce omul merge la serviciu la postul din Baneasa.

Duminica seara, pe Antena 3, Ion Cristoiu l-a avut ca invitat in emisiunea lui, "Zig Zag cu Cornel Nisto…", aaaa, asta, "Zig Zag cu Ion Cristoiu", pe Mihai Gidea de la Antena 3. Ca o consecinta fireasca a acestei situatii, discutia a inceput, a continuat si s-a si incheiat sub genericul "Cine e Mihai Gidea?". Nu cunosc raspunsurile pe care Cristoiu si Gidea le-au gasit acestei intrebari, dar banuiesc ca n-au lipsit de pe lista urmatoarele variante: 1. Mihai Gidea este un coleg de-al lui Ion Cristoiu de la Antena 3; 2. Mihai Gidea este gazda lui Cristoiu din fiecare seara, la "Sinteza zilei" si 3.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.