J-Lo si sotul ei, Marc Anthony, vor canta in duet pentru prima oara in public, la Premiile Grammy, care se vor decerna pe 13 februarie la Los Angeles, transmite BBC online. Marc Anthony a devenit cel de-al treilea sot al lui Jennifer Lopez in iunie 2004. El a castigat un premiu Grammy in 1998 si este nominalizat la alte doua anul acesta. Nascut intr-o familie portoricana, Marc Anthony este cantaretul de salsa cu cele mai multe albume vandute din toate timpurile. Bono, Stevie Wonder, Norah Jones si Brian Wilson vor interpreta o varianta a melodiei "Across the Universe" a trupei Beatles. Melodia va fi pusa in vanzare pe Internet, iar banii vor fi donati pentru ajutorarea victimelor valurilor seismice care au afectat sudul Asiei.

In cadrul ceremoniei Premiilor Grammy de anul acesta vor mai canta U2, Green Day, Alicia Keys si Kanye West, dar duetul Lopez-Anthony va starni probabil cele mai multe comentarii. Ceremonia va cuprinde si un omagiu adus regelui muzicii soul, Ray Charles, nominalizat postum la sapte categorii. Marele favorit al editiei de anul acesta a Premiilor Grammy este rapperul Kanye West, care a fost nominalizat la zece categorii. Alicia Keys si Usher au cate opt nominalizari.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.