IZOLARE. Fosta iubita a lui Stefan Banica Jr., Camelia Constantinescu, nu isi poate reveni dupa despartirea de acesta.

Dupa ce a fost scoasa destul de brutal din viata cantaretului de Andreea Marin, care i-a devenit sotie acestuia in timp record, mama micutului Radu Stefan nu are nici cea mai mica intentie de a-si reface viata. Potrivit unor surse din anturajul ei, Camelia nu este interesata sa-si gaseasca un nou partener, fiind inca foarte atasata de fostul ei iubit.

Nu vrea un nou esec

Cu toate ca este o femeie foarte frumoasa, Camelia nu vrea sa se implice intr-o noua relatie, urmele lasate de cea cu Banica fiind inca foarte dureroase. Bruneta prefera sa-si dedice tot timpul fiului ei, Radu Stefan, si nu priveste cu ochi buni indemnurile prietenilor de a se apropia de un alt barbat. Apropiatii ei sustin ca este foarte refractara la ideea de a lasa pe cineva sa intre in viata ei, preferand sa fie singura in aceasta perioada, decat sa suporte un nou esec sentimental. Camelia a fost foarte afectata de despartirea de Stefan Banica Jr., persoane din anturajul ei confirmand ca o buna perioada nici nu a putut discuta acest subiect.

"Ei sunt vedetele"

Suferinta Cameliei dupa ruptura de Banica a fost amplificata si de mediatizarea excesiva a relatiei lui cu Andreea Marin. Ranita, fosta iubita a cantaretului a refuzat sa-si expuna punctul de vedere cu privire la casatoria acestuia cu diva de la TVR. "Nu ma intrebati pe mine, intrebati-i pe ei. Ei sunt vedetele. Eu nu am nimic de spus, asa cum nu mi-a ramas nimic de facut", a spus bruneta, dupa despartirea de cel care i-a fost partener vreme de patru ani.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.