Liliana Stefan, partenera de viata a lui Dan Bittman si mama celor doi baieti ai lui, dupa cum se stie, asteapta al treilea copil. Care, conform declaratiei viitoarei mame, nu va fi fata, asa cum presa a tot speculat in aceasta perioada, ci baiat. Prin urmare, Dan Bittman va fi tatal a trei baieti, iar peste ani, ca sa urmam firul povestii, Liliana Stefan va fi soacra cu trei nurori.
"Fratii lui mai mari il asteapta cu bucurie si curiozitate, ca si noi, de altfel. Ce-i drept, mama mea incearca sa isi ascunda tristetea, pentru ca si-a dorit atit de mult ca de data asta sa fie o fetita. Avem deja cele necesare - carucioare, patut, care au fost bine pastrate si ingrijite de la primii doi baieti", a spus Liliana Stefan, care, in perioada sarcinii nu a stat degeaba. "Cutiuta" ei muzicala, aflata la al noualea volum, a fost lansata de curind pe piata, intr-o editie cu "Cintece de leagan" interpretate de Narcisa Suciu.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.