Fosta componenta a trupei Andre, pe vremuri blonda, actualmente bruneta, are si ea un forum de discutii cu fanii. Acolo gasesti atit de multe lucruri... interesante, incit, pe tot parcursul frunzaririi mesajelor, ti se pun circei. De ris.

Un utilizator care semneaza Adi de Vito i-a facut pe toti prosti, strigind ca manelele sint cele mai tari. In alt topic, un "fan" o trage de urechi pe Andreea: "In masura in care sint o gramada de colegi de-ai tai care se inghesuie in metrou sau in autobuz ca sa poata ajunge la scoala, in locul tau mi-ar fi jena sa comentez ca `am un Logan, si vaaaaaai, ce nasol`". Cel mai simpatic a fost un "admirator" al ei care a postat cu titlul "La concert apare un nas si apare si Andreea dupa 15 minute", un comentariu in care-i spune solistei ca, daca inoata pe spate, la mare, fuge lumea, crezind ca vine rechinul.

Dupa o meditatie indelungata, Andreea a catadicsit sa emane si ea citeva cuvinte (fara vreo legatura cu manualul de gramatica): "dragi mei nu mai vb atit de mine vam facut ceva?".
No comment, draga Andreea!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.