CAMPANIE. Fosta vedeta Playboy s-a alaturat unei campanii initiate de PETA, care militeaza pentru drepturile animalelor.
Campania a ajuns in aceste zile la Londra, unde diva a pozat goala in vitrinele unui magazin, pentru a protesta fata de tratamentul barbar la care sunt supuse animalele si pentru a transmite mesajul potrivit caruia goliciunea si frigul nu se pot compara cu ceea ce simt animalele atunci cand sunt ucise. Starul nu este la prima actiune de acest fel. In luna martie a acestui an, Pamela Anderson, un vechi sustinator al organizatiei, a militat in Canada pentru oprirea sacrificarii animalelor. Pamela spune ca oamenii trebuie sa stie prin ce chinuri trec animalele care sunt omorate pentru blanuri. "Intoarceti spatele blanurilor!" a fost sloganul unei campanii similare, desfasurate in China, in slujba careia vedeta a acceptat sa pozeze goala si sa apara pe cartelele telefonice ale companiei China Telecom.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.