Cantareata s-a afisat cu Claudiu Patrascu
NESTATORNICIE. Fostul iubit al Soranei se dovedeste a fi un mare cuceritor. Dupa ce s-a iubit aproape doi ani cu veterana trupei A.S.I.A., Claudiu Patrascu s-a reintors la Roxana Dita, bruneta pe care o parasise pentru cantareata.

Cu Sorana, Claudiu a avut o relatie furtunoasa. Au fost despartiri, impacari si s-a vorbit chiar despre casatorie. Dar dupa ce Sorana si-a pus silicoane pe banii lui, cei doi si-au spus ADIO. Motivul? Nestatornicia iubitului ei. Fara a suferi prea mult, Claudiu si-a regasit linistea in bratele Roxanei care l-a asteptat intotdeauna cu sufletul deschis. Dar, vorba aceea, lupul isi schimba parul, dar naravul ba. Miercuri seara, intr-un club de noapte din Capitala s-a infiripat o noua idila. Don Juan-ul Claudiu Patrascu i-a "frant" inima Loredanei de la Trident. Cei doi s-au sarutat si s-au pipait toata noaptea fara a tine cont de faptul ca se afla intr-un loc public. Si pentru ca atmosfera se incinsese mai mult decat indicau termometrele, Claudiu si Loredana au plecat rapid impreuna.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.