Fostele prietene nu mai vorbesc una cu cealalta, din cauza lui "Poponet"

DISCORDIE. Bune prietene intr-o perioada, Gina Pistol si Anamaria Ferent au inghetat in prezent orice fel de relatie.

Motivul acestei rupturi brutale este intruchipat de nimeni altul decat Codin Maticiuc, alias "Poponet". Fost iubit al Ginei, acesta a facut "greseala" de a-si indrepta atentia catre Anamaria Ferent, care, la randul ei a comis imprudenta de a-i accepta avansurile. Din momentul demascarii acestei noi idile, Gina Pistol nu a mai dorit sa mentina relatiile de prietenie cu Ferent, pe care a "arhivat-o" deja la "diverse".

"Trec si vin, nu au importanta"

Dupa o relatie de aproape un an de zile cu "Poponet", Gina Pistol a fost destul de afectata sa-si vada fostul iubit in bratele bunei sale amice, Anamaria Ferent. Si pentru ca nu a putut sa stearga de pe retina imaginea celor doi giugiulindu-se intr-un club de noapte, blonda a preferat sa o stearga pe cantareata din agenda ei de telefon si de pe lista de prieteni. Si exact asa a si procedat. "Anamaria a fost pentru mine o amica. Eu am o singura prietena buna in viata mea, restul, asa ca ea, trec si vin. Nu este prima de acest gen, am mai avut cunostinte cu care nu am pastrat legatura", a spus vedeta Playboy. In acelasi timp, iubita lui Nicola afirma ca nu are nimic impotriva legaturii dintre Codin si Anamaria. "Sunt tineri si liberi sa faca ce vor. Pe mine nu ma

Anamaria se saruta cu "Poponet" ca doi buni prieteni ce sunt. Eu am viata mea si imi e bine asa", a spus Pistol.

A redevenit blonda pentru Codin

De cealalta parte a baricadei, cantareata este aproape de fiecare data la fel de uimita cand se pune pe tapet relatia ei cu Codin Maticiuc. Fara sa nege vehement, Anamaria incearca sa sublinieze totusi ca intre ea si "Poponet" nu exista decat o sincera prietenie. In acelasi timp, surse din anturajul vedetei sustin ca aceasta s-a reintors la culoarea de par cu care s-a lansat, adica blond, tocmai pentru ca Maticiuc are o slabiciune accentuata pentru blonde.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.