Esec - Magia spectacolelor realizate de Madonna incepe sa dispara, organizatorii anuntand ca vanzarile de bilete pentru turneul mondial de promovare a noului ei album, "Confessions on a Dance Floor", au scazut, informeaza itv.com.
Multe dintre biletele pentru primul concert european din cadrul turneului, care va avea loc pe stadionul Millenium din Cardiff, nu au putut fi vandute din cauza preturilor mari.

Majoritatea biletelor ieftine, cu un pret intre 80 si 100 de euro, s-au vandut, iar locurile mai scumpe, intre 145 - 220 de euro, nu au gasit foarte multi amatori. Controversa starnita de spectacolele concepute de Madonna pentru acest turneu nu a functionat. Biserica Anglicana a criticat prestatia vedetei care, in timpul concertului din Los Angeles, prin care si-a inceput turneul mondial, a aparut suspendata de o cruce. "De ce cineva cu atat de mult talent are nevoie sa se promoveze intr-o maniera care insulta atat de multi oameni?", a declarat atunci Biserica, intr-un comunicat. In timpul concertului, Madonna si-a pus pe cap o coroana de spini si s-a suspendat de o cruce imensa, in timp ce canta melodia "Live to Tell".


Despre autor:

Compact

Sursa: Compact


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.