Poate una din cele mai discrete iubite ale unui star autohton, Ianula (27 ani), bruneta muza a lui Laurentiu Duta pentru zeci de succese muzicale, se va casatori cu talentatul compozitor si lider al popularei trupe 3rei Sud Est, pe 23 iulie, la Mamaia.
Oficializarea relatiei lor are loc dupa 12 ani petrecuti impreuna, Ianula si Laurentiu fiind unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul format dupa 1989.

Relatia a rezistat in ciuda amatorilor de intrigi - nu putini, avand in vedere popularitatea trupei 3rei Sud Est si talentul lui Duta de a descoperi viitoare vedete. Evident, a fost atinsa de "usoare gelozii si certuri inevitabile in viata oricarui cuplu, pe care le-am traversat cu bine, dupa cum se vede", ne asigura Laurentiu. Cei doi se cunosc din perioada primilor ani de gimnaziu, cand s-au intalnit, se putea altfel?, pe o scena. "Am acompaniat-o cu chitara la o serbare scolara, am cantat impreuna "Vorbeste marea", in varianta noastra, piesa lui Catalin Crisan. Primele noastre intalniri in adevaratul sens al cuvantului au avut loc la Fan Club Michael Jackson din Navodari, unde amandoi eram nelipsiti", isi aduce aminte Laurentiu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.