NECUNOSCUT. Desi in curnd va deveni doamna Maschio, fiind ceruta in casatorie de iubitul ei italian, cntareata Cristina Spatar nu se grabeste sa il prezinte pe acesta rudelor sale.
Fosta regina a R&B-ului autohton nu i-a facut cunostinta, pana in prezent, viitorului ei sot cu nimeni din familie, exceptand-o pe sora sa. Motivul pentru care a evitat sa il familiarizeze pe iubitul ei cu rudele de la Onesti este, potrivit propriilor ei declaratii, lipsa de timp. "Nu am avut timp, nici eu, nici Mirco. Dar le-am povestit multe despre el celor din familia mea. Il stiu bine din povestirile mele", a spus Cristina, neprecizand daca, pana la nunta, va face totusi prezentarile oficiale. Cantareata si italianul sunt impreuna de un an si jumatate, iar pana de curand au locuit impreuna la Arad. Cei doi se vor casatori in luna august, in Italia, la castelul aflat in proprietatea familiei viitorului ei sot.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.