Fosta iubita a lui Ion Ion Tiriac si vedeta din "Pacatele Evei" au petrecut o minivacanta in tara vecina in compania unui magnat de peste Prut

AVENTURA. Obisnuita sa calatoreasca mult, ca in perioada in care a fost iubita lui Ion Ion Tiriac, Ileana Lazariuc nu suporta traiul sedentar de Bucuresti si face tot posibilul sa evite acest lucru.

Pe data de 16 iunie, paparazzii revistei "Ciao!" au surprins-o pe bruneta chiar intr-unul dintre momentele de frenezie turistica, in care a antrenat-o si pe cea mai buna prietena a sa, vedeta din telenovele Lili Sandu. Cele doua gratii nu au plecat insa singurele in vacanta, ci in compania unui bogatas moldovean, care le-a luat de acasa cu un Rolls Royce si un Hummer. Cunostinta mai veche a magnatului de peste Prut, Ileana a beneficiat de tratament privilegiat, fiind invitata sa calatoreasca cu Rolls-ul, in timp ce Lili a trebuit sa se consoleze cu un loc in Hummer si cu compania selecta a garzilor de corp ale miliardarului basarabean.

Suita, astfel surprinsa de paparazzii "Ciao!", a demarat, vineri, catre Bulgaria, unde a facut un popas de o noapte la Sofia. Dupa ce au parasit capitala vecinilor nostri, Ileana, Lili si compania s-au indreptat catre Varna, unde au petrecut inca doua zile in vila personala a magnatului. Luni seara, cele doua vedete si partenerii lor de weekend s-au intors in Bucuresti, fiind escortate pana in fata usii de bodyguarzii moldoveni.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.