Relatia dintre Ion Ion Tiriac si Ileana Lazariuc s-a deteriorat considerabil in ultima vreme, din cauza geloziei tinerei. Satul de scandaluri, Tiriac jr a hotarat sa-si petreaca sezonul estival la Monte Carlo, departe de Ileana.

Ileana Lazariuc si Ion Ion Tiriac s-au despartit pe bune. In urma cu cateva saptamani, ziarul nostru publica stirea ca cei doi nu au incetat niciodata sa fie impreuna. Numai ca in ultima vreme relatia a luat o intorsatura proasta.

Declaratiile cuplului potrivit carora au hotarat sa o ia pe drumuri separate au fost facute doar ca sa indeparteze paparazzi de pe urmele lor. Numai ca, in ultima vreme, certurile dintre ei s-au agravat, asa ca, satul de scandaluri, Ion Ion Tiriac a hotarat sa-si petreaca vara la Monte Carlo, fara Ileana. Lazariuc si Ion Ion Tiriac s-au logodit pe la sfarsitul anului 2004, iar pe la jumatatea anului 2005 au anuntat public ca s-au despartit. Numai ca, la scurta vreme, frumoasa bruneta si tanarul Tiriac au fost vazuti impreuna in locuri publice.

Semnele de intrebare au inceput sa apara vizavi de relatia lor. Sunt sau nu impreuna? O sursa apropiata cuplului ne-a spus ca nu au fost nici o secunda despartiti, toate declaratiile celor doi potrivit carora au hotarat sa o ia pe drumuri separate au fost facute sa indeparteze paparazzi de pe urmele lor. Numai ca intre timp relatia lor s-a racit, asa ca Ion Ion Tiriac a considerat ca are nevoie de o pauza, departe de Ileana Lazariuc, si a plecat sa-si petreaca sezonul estival la Monte Carlo.

Potrivit Story, Ileana este foarte afectata de despartire si incearca din rasputeri sa-l convinga pe Ion Ion sa se intoarca la ea. Tanarul, cu toate ca mai vine in Romania din cand in cand, a ramas neinduplecat la rugamintile fostei sale iubite. Singurul raspuns pe care i-l da tinerei este ca are nevoie de timp pentru a decide daca vor ramane sau nu impreuna.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.