Timpuri Noi se afla pe ultima suta de metri cu inregistrarile pentru un nou album.
Dupa ani de pauza, legendara trupa revine pe piata muzicala cu un album best of. Albumul contine o serie de hituri care au facut furori de-a lungul anilor ("Vecina", "Adeline", "Veta", etc.), re-editate si reorchestrate, multe dintre aceste piese gasindu-se pana acum doar pe vinil.

Pe langa acestea, trupa a ales sa includa pe album si 7 remixuri, dar si patru piese noi ("Adela", "Tata", "Vedeta Tv", "Rock’n’Roll"), compuse special pentru aceasta revenire in lumea muzicala. Albumul promite fanilor un sound nou, modern, dar care pastreaza marca inconfundabila Timpuri Noi. Infiintata in 1983 si activand pana in 1991 ca trupa exclusiv underground, Timpuri Noi cunoaste in 1991 o schimbare radicala, devenind una dintre cele mai populare si mai mediatizate formatii din Romania. Pana in anul 2001, trupa a lansat patru albume de succes: "Timpuri noi", "Unplugged", "De regiune superior" si "Basca abundentei".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.