In urma cu ceva vreme, Margineanu scria si compunea doar pentru prieteni. Unul dintre acestia, Mircea Iordache, a fost cel care l-a ajutat sa iasa din anonimat: i-a luat piesele (care erau inregistrate pe un CD, tot de catre prieteni) si le-a dus intr-un studio profesionist. Carcotasul Serban Huidu i-a facut botezul la radio, fiind primul care i-a difuzat o piesa. In momentul in care Dan Popi de la Cat Music a auzit piesa, s-a oferit imediat sa-i scoata un disc. Si uite asa s-a nascut celebrul... "Gore din Chitila".

In 5 octombrie 2005, a aparut pe piata primul disc semnat Mihai Margineanu, artist care a prins foarte bine si repede la public. Piesele sale au ajuns rapid in topurile de specialitate, iar "Ma iubeste femeile" a devenit hit in timp record. Acum pregateste un nou album, dar, cel mai important, se pregateste sa devina tata. Evenimentul este programat pentru saptamana viitoare! Copilul este baiat, iar Mihai i-a gasit deja un nume - Tudor.

Te pregatesi sa devii tatic. Ai emotii?
Eu nu, mai mult iubita mea - Andreea. De fapt, evenimentul trebuia sa aiba loc saptamana asta, dar nu vrea sa iasa! Asteptam cu sufletul la gura, poate saptamana viitoare e mai indraznet. I-am pregatit deja si camera.

Ti-ai dorit fata sau baiat?
Sincer, mi-e indiferent. Oricum e baiat. Nu pot sa spun ca nu mi-as fi dorit si fata. Se stie ca fetele sunt mai atasate de tati, dar ai probleme cu ele cand cresc mai mari. De fapt, tot timpul ai probleme cu fetele.

I-ai compus o melodie micutului?
Nu. I-am compus in schimb iubitei mele -Andreea. Este un cantec dedicat femeilor in general. M-am gandit initial sa-l numesc "Cearta", dar nu e relevant, asa ca mai vedem.

Va urma si o nunta?
Nu, si daca o sa fie, eu unul o sa lipsesc de la nunta mea. Am atatia prieteni pe care as vrea sa-i chem si carora, bineinteles, nu le-as lua bani. Problema e ca n-as avea eu bani pentru asa o nunta. Mai gasesc si vreun preot zelos sa-mi faca o slujba plictisitoare de vreo doua ore, plictiseala totala. Cred ca scopul casatoriei este acela de a face copii. Iar daca i-ai facut deja, nu vad de ce sa te mai casatoresti.

Canti la nunti?
Numai la cele ale prietenilor. La o singura nunta am mers sa cant pe bani, cea a primarului din Marasesti. Am ramas cu ultimii nuntasi pana la ziua.

De unde te inspiri in muzica ta?
Sunt cantece vechi, unele imi apartin, altele nu. Sunt piese de influenta populara marea majoritate, pe care le prelucrez. Cantecele populare reprezinta un izvor nesecat, pe care din fericire pentru mine putini l-au valorificat pana acum. Mi-as dori foarte mult sa pot sa realizez si o emisiune la televiziune pentru educarea populatiei din Romania.

Te consideri o vedeta?
Nu, Doamne fereste. "Vedete" la noi sunt Bambi si altele. Nu canta nimic, dar se lauda cu vacante in Grecia. Eu unul nu ma consider artist. Artist te nasti, nu te faci. Artist e Stefan Iordache, Rebengiuc e doar un actor. Esential este sa stii sa bucuri publicul din fata ta.

Vei avea vacanta anul acesta?
Din pacate, nu am sa pot sa mai plec nicaieri. Am semnat deja contract cu National tv pentru fiecare week-end. Plus ca se va naste si cel mic. E bine ca cel putin stau la curte si pot sa mai iau o gura de aer.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.