ACCIDENT. Plecati cu treaba la Saint Tropez unde se filmeaza editia 2006 a concursului "Jocuri fara frontiera", Dan Negru si Ion Craciunescu au avut parte de un incident de-a dreptul penibil.

Cei doi s-au ciocnit cu bicicletele in centrul faimoasei statiuni si ce-a urmat a fost demn de "Stan si Bran".

Profitand de orele libere pe care le-au avut, Negru si Craciunescu au plecat in urma cu cateva zile la o plimbare prin statiune. Independent unul de altul, ei si-au inchiriat cate o bicicleta si au pornit in drumetie. Probabilitatea ca acestia sa fie singurii romani urcati in sa din Saint Tropez era uriasa si, de parca s-ar fi cautat unul pe altul, intr-un viraj, s-au intersectat si s-au tamponat zdravan. Cel mai sifonat a iesit din toata povestea asta Craciunescu. Fostul arbitru s-a ales cu cateva julituri serioase si cu mandria atinsa. Tocmai el sa ajunga cu roatele in sus sub privirile a zeci de turisti din toata lumea? Si tocmai Dan Negru, compatriotul lui, sa-i faca una ca asta?


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.