FATA MODEL. Iubita lui Irinel Columbeanu a primit nota maxima la prima examinare de la Bacalaureat, oralul la Limba Romana.
Stradaniile din ultimele saptamani ale bacauancei au fost incununate cu nota maxima de comisia de evaluare, care a considerat ca eleva a tratat bine ambele subiecte. Monicai i-au "picat" la examen poeziile eminesciene "Dorinta" si "Luceafarul", dar si o tema de gramatica. Cu toate ca nu s-a dezmintit la capitolul "fite de VIP", facandu-si aparitia in curtea liceului flancata de o garda de corp si de ingrijitorul vilei lui Columbeanu, Monica s-a prezentat decent in fata comisiei. Ea a purtat un costum din piele negru, pe care fiecare iubita a lui Irinel l-a avut in garderoba si chiar ciorapi negri, desi, la ora examenului, temperaturile de afara sarisera bine de 35 de grade. Din fericire pentru Monica, lucrurile s-au miscat destul de repede, ea venind la scoala la ora 14.15 si plecand o ora si jumatate mai tarziu. La examen, iubita lui Columbeanu a intrat in sala, impreuna cu alte cinci eleve, ea fiind a patra la rand. Spre deosebire de alte zile obisnuite de scoala, la Bacalaureat Monica nu a sosit cu salupa, ci cu un Volkswagen Passat de culoare albastra, condus de ingrijitorul vilei lui Columbeanu. La iesirea din clasa, ea a fost felicitata de profesori.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.