De cealalta parte, barbatii mondeni din Romania investesc in restaurante. Radu Pietreanu si Emil Mitrache sunt patronii unor restaurante cu specific italian, unul, cel mai fidel client al propriului local, celalalt, bucatar pentru prieteni si clienti. "Sunt cel mai fidel client! Mi-am achitat toate notele de plata, de la prima placuta de gresie pana la ultima cafeluta", povesteste Radu Pietreanu in interviul acordat publicatiei mai sus citate. Tot in afaceri culinare au investit si Razvan Fodor, care se lauda cu oferta de sarmalute fast food, iar Florin Calinescu se lauda cu papanasii la kilogram. Afaceri culinare mai detin si Dan Chisu si Catalin Botezatu.
Despre autor:
Sursa: Cronica Romana
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
She's Next: femeile adună mai ușor oameni. Cum se aplică asta în antreprenoriat?
Sursa: start-up.ro
-
Cora devine Carrefour: până la începutul lunii mai toate hipermarketurile vor...
Sursa: retail.ro
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
Creștere de 40% a portofoliului Ecofinance România
Sursa: futurebanking.ro
-
De ce te lasă Dumnezeu să urli de durere?
Sursa: garbo.ro
-
Sondaj Libris: Când, unde, cât și de ce citesc românii. Ce buget alocă lunar...
Sursa: wall-street.ro
-
Oracolul Îngerilor: Ce mesaj are Îngerul Păzitor pentru 24 aprilie?
Sursa: kudika.ro