Vedetele feminine din Romania investesc in frumusete, nu numai a lor, ci si a altora, scrie in ultimul numar al revistei Pro TV Magazin.
Anda Adam, Andra, Daniela Gyorfi, Gina Ivascu sunt concurente directe pe piata saloanelor de infrumusetare, iar Dana Coteanu, alias Marijuana le completeaza businessurile cu oferta de gablonzuri. Inainte de o oferi servicii de cosmetica si coafura, vedetele isi testeaza singure calitatea ofertei lor. Patroana Anda Adam apeleaza la toate serviciile pe care le ofera clientelor ei, iar mare parte din aparatura pe care o foloseste e adusa din SUA si Germania, conform revistei PRO TV Magazin.

De cealalta parte, barbatii mondeni din Romania investesc in restaurante. Radu Pietreanu si Emil Mitrache sunt patronii unor restaurante cu specific italian, unul, cel mai fidel client al propriului local, celalalt, bucatar pentru prieteni si clienti. "Sunt cel mai fidel client! Mi-am achitat toate notele de plata, de la prima placuta de gresie pana la ultima cafeluta", povesteste Radu Pietreanu in interviul acordat publicatiei mai sus citate. Tot in afaceri culinare au investit si Razvan Fodor, care se lauda cu oferta de sarmalute fast food, iar Florin Calinescu se lauda cu papanasii la kilogram. Afaceri culinare mai detin si Dan Chisu si Catalin Botezatu.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.