COMPROMIS. Alina, una dintre componentele trupei A.S.I.A., a fost la un pas de a se desparti de iubitul sau, Alexandru Piturca, dupa ce a aflat ca acesta si-a petrecut noaptea in urma cu cteva saptamni in compania unei brunete, respectiva fata fiind chiar cea care a cstigat titlul de Miss "Elite Model Look 2005", Daria Blanariu, in vrsta de doar 17 ani.

Alina de la A.S.I.A.

Cum era si normal, Alina i-a cerut socoteala iubitului, care nu i-a recunoscut nici pana in ziua de astazi ce s-a intamplat cu adevarat. Intre cei doi indragostiti au avut loc ceva mai multe discutii pe aceasta tema, blonda de la A.S.I.A. amenintandu-l pe Piturca junior cu despartirea. Impacarea a survenit la malul marii, unde Alina a ajuns la insistentele prietenului sau, ea refuzand in
ultima clipa sa plece in Afganistan, tocmai pentru a nu-si lasa iubitul singur, pe litoral.

Nu de alta, dar tentatiile sunt mari, iar blonda de la A.S.I.A. ar fi riscat sa afle despre o noua aventura a acestuia. Dupa vacanta de cateva zile petrecuta la Mamaia, Alina a fost convinsa ca in continuare, locul sau este langa Alexandru, asa ca si-a propus sa lase in urma micile neintelegeri cu acesta. Totusi, Alina si Alexandru nu locuiesc impreuna, dar dupa dulcea impacare este posibil ca aceasta sa se mute, cu bagaje cu tot, la iubitul sau.

A refuzat sa plece in Turcia

Inainte de a afla de "escapada" prietenului sau, Alina isi
programase sa plece cu Alexandru intr-un concediu de cateva zile, in Turcia. Blonda de la A.S.I.A. a refuzat aceasta vacanta, sub pretextul ca are ceva probleme de rezolvat in Bucuresti. Totusi, Alexandru nu s-a lasat pagubas si i-a oferit iubitei o scurta vacanta, la mare, unde i-a facut si multe surprize.

Si-a inchis salonul

Alina si-a inchis de curand salonul de coafura, desi era foarte multumita de cum mergea afacerea pusa pe picioare impreuna cu o prietena de-ale sale. Totusi, componenta trupei A.S.I.A. va continua sa fie "patroana", ea decizand sa-si mute salonul intr-o alta zona, mult mai accesibila clientelei selecte.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.