Nicole Kidman si cantaretul de muzica country Keith Urban sunt "foarte indragostiti" si "nerabdatori" sa-si uneasca destinele.

Parintele Paul Coleman, care o cunoaste pe actrita de peste 30 de ani, a indicat faptul ca ceremonia, care va avea loc duminica intr-o capela gotica cu vedere la ocean, va fi "simpla" si "sincera".

Desi parintele a refuzat sa indice locul ceremoniei, misterul a inceput insa sa se risipeasca cand un imens cort a fost instalat in parcul Colegiului St. Patrick, fost seminar catolic transformat in scoala hoteliera. Slujba va avea loc la capela Cardinal Ceretti, unde un cvartet de coarde al Orchestrei simfonice din Sydney o va acompania pe mireasa la intrarea in capela la bratul tatalui ei, Antony. Actrita, care a devenit adepta a scientologiei in momentul in care s-a casatorit cu Tom Cruise, s-a reconvertit la catolicism in ajunul casatoriei sale cu Keith Urban.

Cei doi copii adoptati de vedeta, in timpul mariajului cu Tom, Isabella (13 ani), si Connor (11 ani), au sosit joi la luxoasa locuinta detinuta de Kidman in cartierul Darling Point din Sydney.

Nicole Kidman, in varsta de 39 de ani, si Keith Urban, in varsta de 38 de ani, s-au intalnit in luna ianuarie 2005 la Los Angeles, in timpul unui dineu oficial organizat de Guvernul australian.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.