Cantareata si prezentatorul TVR Catalin Maruta isi vor petrece concediul impreuna pentru prima data, in Spania, in luna septembrie.

La aproape un an de cand au devenit un cuplu, Andra si Catalin Maruta vor petrece prima lor vacanta impreuna. In luna septembrie, dupa ce se vor achita de obligatiile pe care le au fiecare in parte pe perioada verii, cei doi vor pleca in concediu in Spania.

"De-abia astept sa mergem in vacanta. Nu ne-am hotarat inca definitiv daca va fi Spania sau Grecia, insa eu imi doresc sa fie Spania. Va fi ceva special, pentru ca e prima oara cand plecam impreuna in vacanta in strainatate", ne-a declarat cantareata. Intre timp, Andra va onora mai multe concerte si evenimente, iar Catalin va prezenta de pe Litoral, de la Neptun, o emisiune pentru televiziunea publica. In aceasta vara, cantareata intentioneaza sa rezolve si problema achizitionarii unui apartament.

"Cautam de mai multa vreme un apartament, insa lucrurile s-au tergiversat pentru ca eu sunt plecata mai mereu si nu apuc sa le vad si eu. Tata se ocupa mai mult de aceasta problema. Mie nu imi place sa risipesc banii pe nimicuri, vreau sa ii investesc in ceva de valoare, de aceea tin sa imi cumpar proprietati", a spus vedeta, care a mai achizitionat in urma cu cativa ani si un teren la Cernica.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.