Dupa ce a amanat de doua ori spectacolul pe care trebuia sa-l sustina la Bucuresti, celebrul interpret Tarkan va concerta in Romania pe data de 12 iulie 2006, la Sala Polivalenta.
Show-ul face parte din cadrul turneului international de promovare al albumului "Come Closer". Cantaretul se declara incantat de turneu pe care l-a pornit luna trecuta odata cu lansarea pe piata internationala a ultimului sau album: "Come Closer"! Interpretul va veni insotit de 35 de persoane, mai precis de trupa sa si de o numeroasa echipa tehnica. Spectacolul se anunta de pe acum incendiar, artistul fiind cunoscut pentru show-urile antrenante pe care le produce. Este vorba despre un show in adevaratul sens al cuvantului: artificii, flacari, dansatori... Tarkan nu te lasa o secunda sa stai pe scaun. "Se danseaza non stop!"- dupa cum au declarat cei care au mai asistat la concertele artistului.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.