Adriana Karembeu, modelul cu cele mai lungi picioare din lume, a coboarat de pe podiumurile de la Milano si Paris pentru o prezentare de lenjerie in padure.

Celebrul top-model s-a alaturat Alinei Puscau si altor modele din Romania faimoase peste hotare. Ineditul eveniment gazduit de Andreea Esca si Iulia Dobrin a adunat la Studiourile MediaPro din Buftea, intr-un decor de basm cu padure naturala, rau, perdea de apa si ciripit de pasari 200 dintre cele mai importante personalitati din lumea televiziunii, afacerilor si modei din Romania.
Marele actor, Armand Assante, Cristi Chivu, Gheorghe Hagi si sotia, Maria Marinescu, Andreea Marin, de aceasta data cu soacra, Sanda Liteanu, Dana Rogoz, Roxana Ciuhulescu, Oana Cuzino, Amalia Enache, Oana Andoni, Peter Imre si Marina Melescanu, Andreea Berecleanu, Razvan Ciobanu, Ioana si Lucian Mandruta au fost doar cateva dintre VIP-urile prezente la prima prezentare de moda I.D. Sarrieri pusa in scena printre brazi si pietre de rau.

Adriana Karembeu, complexata de Roxana Ciuhulescu

Adriana Karembeu a preferat sa se tina departe de prezentatoarea emisiunii Pro Motor dupa ce a aflat ca aceasta masoara 192 cm.

Alexandru Abagiu, make-up artistul care a machiat-o pe Adriana a dezvaluit pentru Pro Tv ca i-a facut celebrului fotomodel un machiaj natural, deoarece frumusetea ei este izbitoare. Se pare ca senzuala blonda s-a lasat pe mana lui Abagiu, insa cand a venit vorba despre picioarele care au propulsat-o direct in Cartea Recordurilor, ea a raspuns ferm: "Nu las pe nimeni sa ma machieze pe picioare. A fost pentru prima data in cariera mea cand am avut o prezentare de moda intr-o padure si mi-a placut foarte mult. M-am simtit excelent in acest decor romantic. Imi place Romania si imi doresc sa revin aici la un alt eveniment sau chiar intr-un concediu impreuna cu sotul meu", a declarat cu entuziasm, Adriana Karembeu, imediat dupa The One Event: I.D. Sarrieri Fashion Show 2006.

Frumoasa blonda i-a marturisit Oanei Cuzino ca nu tine niciodata nici o dieta. "Imi place la nebunie sa gatesc, iar sotul meu este pasionat de bucataria italiana. Mananc tot ce imi doresc si nu ma ingras deloc", a declarat cea mai frumoasa femeie din lume in 2006 pentru francezi.

Cupluri celebre

Nici Cristi Chivu nu putea rata o astfel de prezentare. Desi a stat toata seara departe de fosta sa mare iubire, Maria Marinescu, carcotasii spun ca cei doi ar fi venit impreuna. Nu stiu foarte multe lucruri despre lenjerie, dar am venit in seara asta aici ca sa invat despre ea", a declarat Cristi Chivu pentru emisiunea "The One Event: I.D. Sarrieri Fashion Show 2006" care va fi difuzata de Pro Tv, sambata de la ora 16.45.

Sarmantul brunet a spus ca isi doreste sa poarte cat mai mult sortul de fotbalist in schimbul costumului de gala cu care a fost prezent la show-ul de la Buftea. Absolut fascinata de lumea de basm in care a pasit la acest eveniment, Maria Marinescu ne-a marturisit ca nu a cunoscut pana acum nici macar o femeie pentru care lenjeria sa nu fie importanta.

Un alt cuplu celebru care a atintit blitz-urile fotografilor a fost cel format din Petre Imre si Marina Melescanu. Cunoscutul om de afaceri nu si-a luat ochii de la fata lui Teodor Melescanu decat atunci cand a incins o discutie cu Gica Hagi referitoare la transferul lui Razvan Lucescu la Poli Timisoara.

Intrebat ce lenjerie prefera, Imre a marturisit fara nici o ezitare ca adora lenjeria iubitei lui, Marina Melescanu. Andreea Esca, directorul editorial al revistei The One, a promis ca ineditul spectacol de miercuri seara este primul care poarta titulatura The One Event si ca urmatoarele vor avea invitati la fel de cunoscuti si fermecatori precum Adriana Karembeu. Iulia Dobrin, creatoarea brandului I.D. Sarrieri a declarat imediat dupa prezentare ca isi doreste sa organizeze intr-un cadru la fel de spectaculos si I.D. Sarrieri Fashion Show 2007.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.