Cu ocazia concertului trupei Depeche Mode, care va avea loc astazi pe Stadionul National din Complexul "Lia Manoliu", circulatia trenurilor de metrou se va prelungi astfel inct ultimele trenuri vor pleca din statiile cap de linie la orele 0:30 - 0:40.
O alta informatie necesara celor care vor asista la megaconcertul trupei Depeche Mode este legata de starea vremii. Probabilitatea ca in Bucuresti sa ploua este redusa, insa pe seara, cand este programat concertul, exista 60% sanse de ploaie, spun meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM).

Organizatorii concertului Depeche Mode in Romania asteapta peste 43.000 de fani la concertul care va avea loc vineri seara. Spectatorii nu vor avea voie sa aiba asupra lor umbrele, bidoane din plastic, conserve, artificii, arme, obiecte contondente periculoase, bautura sau mancare. Ieri in jurul pranzului a ajuns la Hotelul Hilton din Bucuresti staff-ul tehnic si de productie al trupei care insumeaza nu mai putin de 80 de persoane au venit cu trei autocare. Odata cu acestia a sosit si echipamentul de scena transportat de 16 tiruri. Ordinea publica va fi asigurata de 850 de jandarmi si 300 politisti.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.