Cristi Chivu nu o mai agreeaza deloc pe Maria Marinescu, fosta lui iubita.

Desi nu s-a temut sa declare in repetate randuri cat de mult a iubit-o pe vremea cand aveau o relatie, fotbalistul nu-i mai permite acesteia nici macar sa se apropie de el si evita chiar si sa o salute. Noul lui comportament fata de cea care i-ar fi putut deveni sotie a fost cat se poate de evident la ultima lor intalnire care a avut loc miercuri seara cu ocazia petrecerii "The One Event: I. D. Sarrieri Fashion Show 2006". Sfidandu-i pe cei prezenti, Maria a adoptat o atitudine pisicoasa si, sigura pe efectul ei asupra fotbalistului, a fugit sa-l intampine la intrare. Din nefericire, el nu i-a oferit decat spatele, spre umilinta ei.

Chivu a respins-o ostentativ

In momentul in care Cristi Chivu si-a facut aparitia la evenimentul la care a participat top-modelul Adriana Karembeu, vedeta ultimei colectii I.D.Sarrieri, Maria Marinescu se afla deja la fata locului, insotita de tatal ei vitreg, Mihai Bujor Sion. La vederea fostului iubit, Maria Marinescu a sarit entuziasmata sa-l salute. Reactia fotbalistului a fost insa socanta. Fara a se feri de cei din jur, acesta a respins-o ostentativ facand cativa pasi inapoi pentru a evita contactul. Mai mult, sportivul nu a dorit sa schimbe nici macar doua cuvinte cu cea alaturi de care a trait o perioada destul de mare. Singurul caruia i-a dat atentie, fara a se intinde insa prea mult la vorba, a fost Mihai Bujor Sion. De altfel si cu acesta a evitat sa petreaca prea mult timp. S-au retras intr-un colt, au schimbat cateva politeturi si dupa cateva minute si-au luat ramas bun. Cert este ca singura sansa pentru Maria Marinescu sa imparta din nou aceeasi incapere cu Cristi Chivu este sa fie invitati la aceleasi evenimente.

Rochia de la nunta lui Mutu

Pentru ca a fost un eveniment de cinci stele tinuta de gala a fost obligatorie. Cu toate ca a simtit lipsa sortului, Cristi Chivu a venit imbracat la patru ace, cu un costum abia scos din cutie. Maria Marinescu in schimb, s-a folosit de o tinuta purtata la un alt eveniment de anvergura - nunta lui Mutu. Fosta iubita a fotbalistului a imbracat aceeasi rochie aurie si decoltata.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.