Ieri-dimineata, Mircea Badea a reusit sa ma distreze povestind, imediat dupa ce-a injurat campania "Mari romani" si pe insusi statul roman ("Pai, daca vrei sa-ti dau bani, creeaza-mi conditii, stat idiot si imbecil ce esti, timpitule!"), cum a alergat el pe Magheru, la picior, trei politisti pe motociclete, in timp ce dupa el alergau alti doi politisti pe motociclete. Ia sa vedem, ghiciti cum s-a ajuns la aceasta imagine demna de cele mai hazlii desene animate? Ca, daca nu ghiciti, va zic eu. S-a ajuns in felul urmator:

Mircica a facut stinga regulamentar, pe verde, unui coleg de trafic i-a murit motorul fix in fata lui, in plina intersectie, Mircica a asteptat sa-si porneasca cetateanul respectiv motorul, moment in care au intrat in scena motociclistii. Acestia l-au intrebat pe ce culoare a facut virajul, dupa care au inceput sa-l injure, asa ca omul nostru s-a dat jos din masina si a inceput sa alerge dupa ei, ca sa le sparga dintii. Nu mai recititi, ca ati inteles foarte bine: Mircea Badea a vrut sa bata niste politisti pe motocicleta fiindca il injurasera, dar n-a reusit mai mult decit sa fuga nitel dupa ei prin centrul Bucurestiului.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.